100 години самота

Величка Николова -Литатру 1
100 години самота
(оригинал)
Величка Николова - Литатру1

Този свят като обич боли,
този свят е до болка прекрасен.

Всичко ново е старо, нали?
И за бъдното – много опасен!

Ех, изнизват се ден, подир ден…
100 години се сляха в едничка.

Аз ще вляза ли в Рая - свещен,
или в Ада ще съм пак - самичка?!

( От книгата ми – „ 100 години самота „ )

Литатру1