О, Боже!

Галина Полищук Ярмульская
О, Боже! Мій, Боже! Який цей світ гарний! Як хочеться жити, співати пісні. Яка ж Україна прекрасна, славетна. Такої у світі немає ніде. Як хочеться жити, творити, любити, у небо дивитись бездонне Твое. Тебе прославляти, мій Боже, єдиний, низенько вклонитись Тобі до землі. Молімося, люди, за мир в Україні! Благаймо всі щиро святих і Христа, щоб дав нам любові, терпіння, смирення. Благодать всім пошли у наші серця. Молімося, люди, за мир в Україні, за наше майбутнє, малих діточок. Нехай виростають щасливими діти, господарі будуть на власній Землі. О, Боже! Мій, Боже! Пробач нам провини, гріхами тяжкими ми всі обросли. Щоб нас на поруки взяли всі святії й до Тебе молитви наші дійшли.