Лек при суеверие, над 18 г

Величка Николова -Литатру 1
 Лек при суеверие ( +18  )

Черна котка ми пресече
правилния път.
Що да правя, бре, човече?
Тук е кръстопът.

Ако хвана път надясно –
все ще съм ерген.
Ако хвана път наляво –
ще съм джендърмен.

Чудя се, неколкократно –
като стар колар.
Върна ли се наобратно –
пак ще съм клошар…

Мислих… Мислих… и премислих:
- Господи, прости!

На кълбо се аз преметнах,
плюх си на пръстИ,
на „ракетата” доплюнах...

- Скокна тя! Лети...
къмто висотИ!
Хи!

Литатру1