зарисовка. укр

Александр Рютин
У городі біля хати
буйно квітне снить,
хмарка, мов з брудної вати,
нагорі висить

вітерць докупи скоро
нажене їх ще,
і рясним проллється морок
на поля дощем

та веселка незабаром
з'явиться в цей час,
розчиняться в небі хмари,
сонечко - для нас