Усе можливо - укр. мова

Марат Школьник
Купив компьютер, перепродав...
Так хлопчина в бізнес завітав.
Повторював це знову й знову,
Покинув пасти вже корову.

Тай до столиці перебрався,
Багато досвіду набрався.
Він підприємець вже сьогодні,
Є лімузин, шкарпетки модні...

До перемог веде нас мрія,
Підтримка - віра і надія.
Зібрався йти він в депутати.
Усе можливо! Так тримати!