Вън почуква есента-детско, рубай

Величка Николова -Литатру 1
Вън почуква есента
( детско; рубай )

Там, край пътната врата
някой чука: „Та, та, та… „
Гост ли е, или кълвач?

Вън почуква есента.

Литатру1