О зоре ясна!

Валентина Вересоцкая
Рання зірка встала
На світанку.
Прокинулась.Засяяла
Промінням осяйним.
Палала в небі
До останку!
Поки не розпочався
День новий!
О зоре ясна!Промениста!
Тобі вклоняюсь до землі.
Засяяла ти в небі пламенисто
Подарувавши людству день новий!