Школа

Перевесло
Хоч сонечко всміхається,
Вже осінь на дворі
І радісно збираються,
До школи школярі.
   Пр.
Наша школа,як те сонце,
Відкриває в світ віконце.
В храм науки і добра,
Поспішає дітвора.

Йдуть дорослі і малі,
Їх зустрічають вчителі.
Директор школи - капітан,
Керує шхуною Титан!

Стоять у колі первачки,
Наші гарні діточки.               
Сьогодні дзвоник кличе вас               
Перший раз у перший клас,.


30.07.2019р.