С ножа боди-епиграма, чет

Величка Николова -Литатру 1
С ножа бодИ
(епиграми и пословица)

Днес светът като обич боли.
Той е свит във черупка на мида.

Щом си "гладен" - със ножа боди -
ще боли, но не твоята кожа.


Логика на някои вечно ("гладни") политици:
ЕПИГРАМА №1:

*Щом си "гладен" - със ножа боди -
ще боли, но не твоята кожа.

ЕПИГРАМА №2:

*Който цица от народа
има собствена изгода!

*
ПОСЛОВИЦА:

*Ограбвай народа си по всевъзможни начини - той ще страда, не ти!

Литатру!