Петльо и Кълбенцето - детски

Величка Николова -Литатру 1
Петльо
(детско)

Две кутрета, с котки – две –
гледат петльо как кълве.

Литатру1

*

Кълбенцето
(детско)

Две кутрета, с котки – две –
тичат след едно кълбе.

Литатру1