Силният на деня, управляващият печели, хокку

Величка Николова -Литатру 1
Силният на деня (управляващият?!) - печели  (хокку)

гьолове с жаби
щъркел похапва на крак
орел ги стрелва

* похапвам на крак = храня се прав
* стрелвам се = нападам, нахвърлям се

Литатру1