принцесi

Константин Черемисинов
Я напишу тобі ся вірша
За все.. Як палко тебе кохаю!..
Так, бачив.. День уночі бува,
Але ж і ніч в день бува.. Так.. Знаю..

Я обійму тебе вранці.. Знов..
Таке траплялось в моїм видінні..
І перетворю всьо то в любов,
Котра співа, мов на небі синім..

Я перетворю те все в любов
Та в свіжий подих твоїх цілунків..
Тоді.. Колись.. Том і зараз в кров..
Так, мрій моїх.. І без подарунків..

Я напишу тобі ся вірша
Про то, як солодка біль на серці..
І ще про те, як твоя душа
Відкрила в щастя моє ті дверці..


                01.10.2018