Любовта надежди ще преде

Величка Николова -Литатру 1
Есенни листа край нас танцуват.
Есента плете красив мотив.
Спомените пак към тебе плуват
и рисуват обич със молив.

Във живота няма вечна буря,
нито обичта ни е мираж.
Време е при тебе да се втурна,
да се впишем в родния пейзаж.

Облак ще рисува с акварели.
Времето минути ще краде.
Бури ще се мятат подивели,
любовта надежди ще преде.

Литатру1
България, София
понеделник, 19 ноември 2018 г.