До поетите

Величка Николова -Литатру 1
ДО ПОЕТИТЕ
( свободен стих)
Автор: Величка Николова -Литатру 1


Прекрасни стихове
редите
и сякаш чувствате
мечтите,
които ме разтърсват
като камертон,
изпяващ звучно  "ла"
във тон
със настроение мажорно!

То, отразено е просторно
в лъча на
утрешния ден,
във който
все по-устремен
ще следвам своите
мечти
за по-красиви
бъднини!

2011 г.

(Стихотворението ми е в четириезичната книга "Слънце, целуни ме по очите".