Мэхэббэтне булмый алдап

Динара Мухамаева
Мэхэббэтне булмый алдап.

Динара Мухамаева - Шакирова

Сойлэп жибэр эле мина бер экият,
Ышанып тынлыйм кабаттан аны.
Узен сойлэгэн экиятлэреннен
Дорес тугеллеген хэзер син таны.

Купме еллар йоредек аралашып,
Вэгъдэ бирешеп бер -беребезгэ.
Син йорисен куптэн мине алдап ,
Тап тошереп безнен йозебезгэ.

Кот инде дисен, туз дисен мина,
Ятлар белэн узен шаярасын.
Кабат, оялмыйча, мина килеп,
Матур сузлэр сойлэп акланасын.

Куп тынладым синен экиятенне,
Башка ышанмам инде, гафу ит.
Сойгэн ярларны без алдасак та,
Мэхэббэтне алдап булмый бит.