Зимовi Карпати

Клавдия Дмитрив
Зимові Карпати…що можна сказати?
Вони ,наче казка у світі казок.
Я кожному раджу у них побувати,
Й відчуть на собі той казковий сніжок.

Зимові Карпати такі  дивовижні:
В них зібрана казка-краса.
Прекрасні в Карпатах траси є лижні,
А  влітку – срібляста роса.

Зимові Карпати у шубі  біленькій,
Так мило ж бо збоку на них поглядать.
Там ялини й смереки, завжди зелененькі,
Під ковдрою снігу задумано сплять.

Зимові Карпати…Як  їх не любити?
Як можна не бачить такую красу?
Як можна по них не гулять,не ходити?
Я гілку ялинки з сніжком потрясу.

Зимові Карпати,ви в рідній Вкраїні,
Найкрасивіші у світі між гір.
Намагаюсь це нести  я кожній дитині
Й думки викладаю про це на папір.

18.07.2019 р.