Згаса день

Мария Зубрий
Згасає день на заході поволі,
Крадеться ніч, мов обережний звір.
Зелені руки підняли тополі,
І так натхненно моляться до зір.

Великодушно матінка природа,
Найкраще літо в кошику несе.
Щасливі ми, що є така нагода,
Сказати світу - Дякую за все!