Голосjjвський парк

Валентина Вересоцкая
Голосіівський парк краса неймовірна!
Атмосфера затишна і чарівна.
Дуби величаві розкішні ростуть
Запрошують в гості,розмову ведуть.
З вітром шепочуть про своє життя
Чаруючи поглядом у майбуття!
Поруч тополі,верби і осока
Травиця шумить зелена така!
Навколо тебе зелений лан
Краса неймовірна,як оком не глянь!