Слуги вiрно служать

Клавдия Дмитрив
Бачу- слуги вірно служать,
Всім КРАВЧУЧКИ роздають.
По Печерську з ними кружать,
Голосувать наказ дають.

Сюди усіх їх позбирали,
Щоби людям роздавать.
Правди ж бо нічуть не знали,
Та треба ж бо агітувать.

Крім КРАВЧУЧОК на Печерську -
Футболки й кепки, їхній шарм.
Їх  дають  майже задурно:
Лиш за підписку в  TELEGRAM.

«Ой,як добре! - дехто каже,-
Вже не треба купувать.
Ну ,а там…як карта  ляже,
Та піду голосувать.»

«Зубожіння вже минуло»,
І «зажили» ,як в раю,
Та подумать же забули,
Що над пропасті краю.

Їдуть вже не заробляти,
А й у Відень каву пить.
Скоро будуть всі  гуляти,
І ,як слуги , в «маслі жить».

Та чи довго все це  буде?
Зубожіння не вернуть?
Обіцянки всі забуде,
Й зубожілі пропадуть.

Може ще щось давать будуть
Поки вибори пройдуть,
Ну, а потім…всіх забудуть,
І на хліб вже не дадуть.

17.07.2019 р.