Неймовjрна краса парку!

Валентина Вересоцкая
Пахне весною,пахне травою
Свіжістю,ніжністю і листвою
Спокій душевний панує тут,
Де зелені розкіш і трави ростуть.
В парк Голосіівський спочити йду.
Подумки з ним розмову веду.
Чарами кличе в гості до себе
Де трави зелені, зоряне небо!
Тут найкраще спочити мені!
Все найчарівніше!Ніби вві сні!