Прогулянка в парку

Валентина Вересоцкая
В парк Голосіівський в гості іду
Онука свого з собою веду.
Радий малий! В парк йдемо!
Про красу неймовірну розмову ведемо.
Качки хлюпочуть в ставку.Радіють!
Пливуть родиною,як тільки вміють.
Ось пташеня зовсім ще маленьке
Впало в водицю.Ой рідна неньна!
Лихо малого пташеня спіткало.
Та помічники злизенько.Діти дістали.
На землю витягли.Врятували!
Раді,щасливі додому попрямували!