Късмет

Величка Николова -Литатру 1
Всичко във живота е късмет.
Всичко във живота е случайност.
Аз случайно теб видях, ти – мен.
Влюбихме се двамата безкрайно.
По- нататък – както си рещим,
но дано, дано да не сгрешим!

Литатру1
България, София

03.09.2018