Весь свiт наблизився до серця

Бондаренко Михаил
Весь світ наблизився до серця

Весь світ наблизився до серця
І кожна мить її життя,
Сплилася тісно коло нас,
Щоб залишити теплий слід,
І тільки зможеш ти у нім
Для себе радість відшукати
Або залишити страждання
Яке турбує кожен день.
І ось від сонця у траві
Всі фарби світу розлилися
Це сміх наближення до сну,
До щастя, що турбує серце.