Checkpoints укр

Незваный Призрак
В ту мить, коли з'явився ти,
Світ плакав чи сміявся?
Певен?
Ок, ти пророк! Ми всі пророки...
Коли почнуть рости
Плоди із кинутих на камінь зерен?
Не знаєш, ще не розібрався?
Не поспішай, світ почекає саме твого кроку.

Бий, або пий.
Готовий?


Твої найкращі миті,
Чим вони є?
Біля багаття перший погляд, може поцілунок?
Ти відчуваєш, що "твоє",
Але сприймаєш все свій рахунок.
Ти певен, що цей світ в тобі!
Сам перейдеш і переступиш всі його пороки!
Ти дикий, як вулкан, ти полум'ям обпік,
Ідеш до лігва і рахуєш кроки...

Бий, або пий.
Ти завтра будеш новий.


Коли прийде та мить, зійдуться всі умови,
Де буде місце дії і не буде слову,
І ти покажеш, чого вартий,
Усім, хто хижиться-сміється, буде не до жартів.
Ти справжній, ти живий
Ти дихаєш і відчуваєш
Набат. Невпевненого серця, б'є глухий.
Ти знаєш.
Кожен звук і кожне слово.
Ти зараз тут? В минулому?
Чи вже готовий?

Бий, або пий!
Ти вже готовий?