Не аргумент

Олександр Мачула
Неув’язку ув’язали
і заклали у проект –
помогли зі шматом сала
пару «штук» і комплімент.

Неув’язка розв’язалась,
розвалився весь проект –
мзду украли, з’їли сало…
Комплімент – не аргумент!

15.07.2019