Аернае сэрца

Мечислав Курилович
    

З майго сэрца вырастае аер.
          Ян Максімюк

У кагосьці расце з сэрца помста,
у кагосьці любоў ці давер,
а ў мяне (так банальна і проста)
што ні ёсць – найсапраўдны аер.