Полонина в Карпатах

Клавдия Дмитрив
Дивлюсь на  ялину й на  ту  полонину,
Де вівчар у кошари овець всіх загнав.
Як вийду,як гляну,як оком я кину…
І вівчар на  трембіті з любов'ю заграв.

А та полонина у наших Карпатах,
Не відвести від неї нізащо очей.
Вона , мов колиска  в смарагдових шатах,
Ховає в собі  таємницю ночей.

Обабіч від неї ялини й смереки,
А внизу – там тече  потічок.
Хоч вона так високо й далеко-далеко,
Та верхівки  смерек,мов верхівки свічок.

Полонина зелена , вівці , кошари,
Смереки,трембіта,живиця,вівчар…
А над ними горять  все яскраві  стожари,
І місяць виходить з-за  хмар.

Грає  вівчар на трембіті красиво,
І дзвінко співають пташки у  лісах.
Такая краса!Всюди  гарно,звабливо…
І  слово КАРПАТИ у нас на вустах.

13.07.2019 р.