Метушня

Клавдия Дмитрив
Метушня в столиці , метушня,
І так  буває  тут у нас щодня.
Мов мурашки, у метро всі  йдуть.
Ось таким життя щодня в місті живуть.

Метушня в столиці ,метушня.
Не зна  дороги - йдеш ти  навмання.
Метро – це той самий орієнтир,
А ти  у  тім потоці –пасажир.

Метушня в столиці ,метушня,
І  без неї у столиці ані дня.
А найбільша – це бува в години-пік.
У селі стільки людей не йде й за рік.

Метушня у місті , метушня.
Хтось каже,що не жив би тут ні  дня,
А хтось прожив тут уже цілий вік.
У маршрутках з тебе витиснуть і сік.

Метушня в столиці ,метушня,
А народ ,неначе  комашня.
На ескалаторі в метро живий потік,
А хто не звик – з столиці  той вже втік.
13.07.2019 р.