Яраб вучиз ик1 ят1а

Римма Гаджимурадова
ЯРАБ ВУЧИЗ ИКI ЯТIА?

Къацу хьана гуьлуьшан я гьар са пад,
Рагъни хъуьрез няналди , шад я, шад!
Яраб вучиз икI ят1а?
-Гад я, гад!

Илигнава чпин хъипрен манидал
Вирин кьере хъипери,
Ава жеди абур вире вишни къад!
Яраб вучиз икI ятIа?
-Гад я, гад!

ЧIулав хьана ччир хъижезмач
ГъвечIи гада, ягъайтIани
адан ччиниз гьикьван яд...
Яраб вучиз икI ятIа?
-Гад я, гад!

Гьар са гъенел чрунарни ргунар:
Багъди гъанва пIиниярни тутни хват!
Яраб вучиз икI ятIа?
-Гад я, гад!

Ччепелукьри кьуьлерзава иер валс,
Карнавал ян, сувар яни, я парад?
Яраб вучиз икI ятIа?
-Гад я, гад!
12.07.2014.