Перестала кувати зозуля

Клавдия Дмитрив
Перестала кувати зозуля,
Сумно у лузі  тепер.
Перестала кусати  сивуля…
Вже не так,як  було дотепер.

Нещодавно ж у лузі  ще  була
І кувала вона раз у раз.
Чи може на гілці заснула?
Чи сіла на наш перелаз?

Куди вже вона заховалась?
Чому ж бо вона не кує?
А може вона закохалась
І пізніше вже всім  докує?

Та ні!Вона вже полетіла
У теплі далекі краї,
Накувать всім років не зуміла,
Та літа ж бо у всіх нас свої...

11.07.2019 р.