Ходiмо зi мною!

Надежда Крайнюк
 Ходімо зі мною! Ми будемо вдвох
Красою втішатись нічною.
У небі сьогодні парад зірочок —
Доріжкою йдуть розсипною. 

Поглянь-но! Красуня-комета і «хвіст».
Червона зоріє планета.
Арена небесна.   звучить акафіст.
Приймає Бог душі в намети.

І що ТАМ, у небі? Невже дійсно рай?
Чому ж хочуть всі довго жити?
Не ТАМ, а ось ТУТ, де дзвенить  водограй,
Радіти земній  щастя миті?

03. 07. 2019 рік
Картинка з інтернету