Зорj багрянj

Валентина Вересоцкая
Там ,де зорі багряні
Сяє небесна блакить!
Юні ми! Спритні! Кохані!
Серце щастям тремтить.
Дитинство злетіло рум*яне
Залишило в обрії слід
Зустріла юнь бажана
Життя дорослого світ!
В минуле лечу мов дитина!
У висках вирує кров.
Вперед! В майбутнє лину
Пізнати справжню любов!

  10.25.19р