Свалка фантазий. Сб-к трёхсловий

Дмитрий Чунтонов
***
поэзия –
на свалке
чувств

***
война
освобождает
невозможности

***
фантазии
привыкли
летать

***
за человеком
плетётся
неизбежное

***
вечером
осень
нежнее

6.07.2019