Вjтаю!

Валентина Вересоцкая
В пору грудневу в родині
Народилось на світ дитя.
Імя ій дали Галина
На щастя,на життя!
Кохала так ніжно доню
Матусенька повсякчас!
Бажала ій щедру долю
Ріднесенька кожен раз.
І ось ій всміхнулося сонце
Лагідне, чарівне!
Засяяло ніжно у віконце.
Заміжжя прийшло рясне.
Діти,онуки рідненьку
Кохають понад усе!
Довголіття бажають неньки!
Доля ій принесе!
Галинка!Ти щедра,весела!
Приєднуємось до рідні.
Хай спокій вирує в оселі
Довгі твоі будуть дні!

З днем народження!
Всіх тобі земних благ!