На страже ума. Сб-к трёхсловий

Дмитрий Чунтонов
***
тишиною
окутана
вечность

***
ум
на страже
безумия

***
в чужом
легко
захлебнуться

***
свет
преобразует
мрак

***
в сумерках
прячутся
тени

4.07.2019