***

Наталка Змиивна
Крають мереживо ночі
Блискавиці далекі.
Ти ж знаєш, куди я хочу, –
Де полонини й смереки,

Де вивірки й річки зимні…
Ти знаєш, чого я хочу:
Пірнай у мої обійми,
В мереживо грому й ночі.

02.07.19