***

Андрей Артёмов 2
Смешают краски,
Ночь, закат.
Палитрой  жизни,
Акварель, гуашь.

Пылают звезды,
Строят путь.
Картину счастья,
Чертит луч.

Чернеет небо,
Молний свет.
Разряд рисует,
Сложный силуэт.

Сверкнёт, ударит,
Раз, два, три.
Считаешь километры,
От грозы.

За каплей капля,
Мочит нос.
Вдыхают легкие,
Чистейший кислород.