Не проведи напрасно жизнь...

Александр Шевченко 62
Батькам у ноги поклонись -
За подароване життя,
І так прожити поклянись,
Щоби не було каяття...

Звернись з молитвою до Бога,
Щоб сили дав добро творити,
Щасливою буде дорога,
Якщо з любов'ю в серці жити...

Не проведи життя даремно,
Залиш у пам'яті свій слід,
Хай нагадає шлях наземний -
Зірки яскравої політ...

01-07-19.