А коли, як не зараз?

Лилия Булла
Живи СЬОГОДНІ, зараз, в цей момент,
Бо більш моментів може не настати.
Все, наче хвилі тихий сплеск мине,
Лиш враження залишить наостанок.

Не пропусти у гаморі хвилин,
Бо є такі, що містять дива частки.
Відчуй мілісекунд прекрасний плин,
Постав на кожній посмішку-печатку.

Уважним будь до серця тихих слів,
Вслухайся у його красиву риму.
Вчись віддих затамовувати свій,
ШУКАЙ в дрібничках РАДОСТІ незримі.

Не бійся розпалитися дотла,
Себе віддавши крихту, — збагатишся.
Хай будуть сильні крила, як в орла,
Щоб над грозою завжди піднестися.
© Лілія Булла