Так жити

Мокренко Хром Олег
А ви помітили, як швидко біжить час!?
Як стрімко ми міняєм свої роки
Вже діти перейшли в десятий клас
Життя - хвилина, короткі строки

І з цим життям усе кудись спішить
З кущів закронувалися дерева
За днями дні, наш вік кудись летить
Навіщо така швидкість людям треба?

Живемо раз, життя таке коротке
Лиш встигнути відчути його смак
Кохати... не в екранах, а на дотик
Літати в небі, наче вільний птах

І зберегти в душі усі оті хвилини
Коли життя дарує спокій та любов
Не роботи ми з вами, а людина
Так жити, щоб не бігти кудись знов