Тя каза Той каза

Величка Николова -Литатру 1
Тя каза:
Ще ти подаря сърцето си
Литатру1


Тази вечер ще дойда във шест.
Ще ме чакаш в крайбрежните дюни.
С мен ще бъдеш безкрайно горещ.
Ще запомня завинаги юни.

Куп звездички над нас ще блестят.
Две вълни ще се милват в морето.
С морска пяна венец ще сплетя –
дар за теб, във едно със сърцето!


Той каза:
Не ме заменяй никога с друг


Не ме заменяй никога със друг.
Любов да бъде,не просто милувка.
Сърцето съм ти дал. Но не на пук
на вятъра. Той милва със преструвка.

И даже любовта ни да лети
над черни бездни, гдето зло витае,
помни че има много висоти,
в които обичта ни ще сияе.


Литатру1
България, София
29 юни 2019 г.
09:00