Чисто в серце

Ицхак Скородинский
Він стріляв...
Буцімто,  в ціль,
він її лякав, дурепу.
Геть!
Зникай вже із очей!
Ну, не лізь, не лізь в приціл.
Та,
Кидається, тімаха.

...Зойк!

Застигла на льоту,
міркою для гробаря...

Ледь здригнулася рука,
Він промазав...
Чисто в серце.

І-і-і...
Нічия тут не вина.

Смерть завжди бере натурою.

А війна...
На то вона,
оця чортова війна...

Что прозвали пулю дурой!