Нерозлучнi

Виктория Гребенюк Роженкова
Нерозлучні

Навіть якщо сплине час,
І колись підемо в небуття...
Хай цей час не роз'єднає нас!
Й подарує друге нам життя...

І зустрінемось ми там де небеса,
Де панує вічне царство душ...
Де любов твоя,немов роса,
Буду я твоя,а ти мій ,,муж,,

Нерозлучні станемо тоді,
Наче сплетені ми будемо в єдине...
Ти і я, мов зорі молоді,
Тільки хай же час бігом не лине....
26 06 2019 р
Вікторія Р