Молодим вiйнув крилом

Татьяна Ахинько
    Молодим війнув крилом вересень з порогу,
    У садочку за вікном розвію тривогу.

    Ще в зеленому садку догоряють квіти,
    Ще утіху віднайду в бабиному літі.
   

    До трояди прихилюсь, що росою вмита,
    І на айстри задивлюсь,- в них краплини світла.

    Мій садочок ще не згас, зрощений в любові,
    Умивається дощем теплим, веселковим.