Ти зi мною завжди

Любовь Дуля Шевчик
Пропливає хмаринка у синьому небі,
Світить сонце яскраво мені,
І здається, що більшого щастя не треба,
Йду й натхненно співаю пісні.

Славлю Бога Творця, що мені посилає,
Так багато безцінних дарів,
Тому смутку й тривоги у серці немає,
Бо Отець є у мене вгорі.

Чи на хмари зійду, чи подамся в долини,
Знаю - Ти кругом мене завжди.
Й до моменту того, коли дух в небо злине, -
До бажаної цілі веди .
~ДЛВ~