бывают улыбки

Филмор Плэйс
***
бывают улыбки –
жизнь полетела моя
как одуванчик

there are such smiles –
my life soared
like a dandelion


***
коснулась руки
погожий летний денек
пошумел дальше

she touched my arm
fine summer day
rustled away


***
мотылёк без крыла –
глаза опускаю к твоим
розовым кедам

moth without wing -
I lower my eyes to your
pink sneakers


***
сыпятся лепестки
притихший в вечернем дожде
мост поцелуев

petals pour in
hushed in the evening rain
kisses bridge


***
проверяю сообщения
ветром разносит
пух одуванчика

check messages
wind puffing away
seeds of dandelion


***
смятое письмо
всё что осталось от… –
твоя улыбка

crumpled letter
all that remains after... -
your smile