Чарjвне довкjлля

Валентина Вересоцкая
Червень працю свою завершає.
Липень з-за обрію визирає.
А там вже і серпень йде за горою.
Швидкою крутою ходою
Літечко тепле враз мине.
Озирнутись не встигнеш,як промайне!
Посивіють скроні дерев,мов навмисно.
Опаде золотисто-червоне листя.
Килим пухнастий землю покриє.
Вразить красою довкілля!