Осiнь вмiэ чарувати

Клавдия Дмитрив
Ми сьогодні відпочили
У  лісі чудово,
Бо напрочуд день хороший,
Й навкруги казково.

Всі дерева одягнулись
У  казкові  шати.
Од вітерцю стрепенулись
Й  стали  колихатись.

Осінь все позолотила ,
Додала багрянцю,
Листя з дерев познімала
Й  пустила  до  танцю.

А по струнах  вітер смичком
Чуйно так  проводить,
І з опалим  жовтим листям
Плавно хороводить.

А  білочка гостровуха
Горішки збирає.
Їжачок під жовтим листям
Грибочки шукає.

Мило це все споглядати,
Душею радіти,
Осінь вміє чарувати,
Пензлем володіти.

13.10.2013р.