Вишня вдяглася в намисто

Клавдия Дмитрив
Вишня вдяглася в намисто,
Красунею стала вона.
Навколо все затишно , чисто…
Це цвіт чи її сивина?

Вишня вдяглася в намисто,
Соловей їй співає пісні.
Святково все так, так врочисто.
Так буває лише навесні.

Вишня вдяглася в намисто,
Красиве ,квітуче воно.
Ще й зозуля кує голосисто,
А листя- зелене рядно.

Вишня вдяглася в намисто,
Вітер колише її.
Поєднала усе кольористо,
Простягає нам віти свої.

Вишня вдяглася в намисто,
Заквітчалася в нашім саду.
Тендітна вона , вузьколиста…
До неї у сад я прийду.

21.06.2019 р.