Приглашение

Нина Ковальчук
Запрашэнне
Куды б нас імклівы прагрэс не прывёў
З глабальнаю сеткай інэта,
Да кнігі бумажнай не знікне любоў-
І радуе гэта прыкмета.
Мы будзем чакаць чытачоў і гасцей.
Да нас, калі ласка, заходзьце часцей.
2019 г.